Menu

Nederlandse stijl, internationale allure

Het Anker produceert en verkoopt een hoogwaardige meubelcollectie. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen, alles gebeurt in eigen beheer. Het fundament hiervoor werd al in 1928 gelegd. Vandaag de dag zijn we dus 95 jaar jong. Een unicum in Nederland!

Eigen ontwerp, eigen stijl

Alle modellen worden door onszelf ontworpen. De collectie is enorm breed, maar er is altijd één gemeenschappelijke deler: de onmiskenbare Anker-signatuur. Een Ankerbank of –stoel is altijd comfortabel, van topkwaliteit en betaalbaar. Maar ook altijd herkenbaar als een echt Ankerproduct.
We volgen actief de trends in modellering, materiaalkeuze en kleurstelling. Daardoor zijn onze collecties altijd actueel en up-to-date.

catalogus
Onze klanten

Onze klanten zijn meubelspeciaalzaken, meubelwinkels, meubelketens, groothandels en importeurs/distributeurs. Maar bijvoorbeeld ook project-, kantoor- en horeca-inrichters.

Wij zien de relatie met onze klanten als een echt partnership waarbij vertrouwen en een prettige samenwerking voorop staan. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service zijn daarbij voor ons sleutelwoorden. En daar zetten wij ons elke dag voor in.

Bekijk projecten
Project Fletcher meubelindustrie het anker
Specialisatie
Specialisatie in leer

Het Anker is gespecialiseerd in de verwerking van leer. Een mooi, duurzaam en ecologisch verantwoord product. Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld en geeft een unieke uitstraling aan uw zitmeubel. Elke verwerkte huid is namelijk uniek en heeft haar eigen unieke kenmerken. Ons leer komt uitsluitend van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Kwaliteit verloochent zich niet. Dat zie, ruik en voel je!

Materialen
Materialen van meubelproducent in Nederland het anker
Stoffen
Breed palet aan stoffen en mogelijkheden

Naast een uitgebreide leercollectie voeren we ook een breed assortiment aan actuele stoffen. Deze worden door ons ingekocht bij diverse nationale en internationale fabrieken en groothandels. Van velvet tot bouclé, uni of print, de collectie is altijd bij de tijd.

Bekijk alle Materialen
Materialen van meubelproducent in Nederland het anker
Showroom

Doe inspiratie op in de showroom

Maak van je huis een thuis. Hoe? Kom naar ons Inspiration center in Druten en laat je inspireren.

Meer dan 5000M2

Ben je benieuwd hoe onze meubels er in het echt uitzien? Plan een afspraak in ons Inspiration center in Druten. Meer dan 5000M2 prachtige zitmeubelen wachten op je. Wil je zeker weten of een bepaald model er staat? Bel ons even en we kijken het voor je na.

  • Grote internationale speler - 100% Nederlandse roots
  • Ambachtelijk productieproces
  • Gespecialiseerd in leer
  • Eigen ontwerp, dicht op de trends
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Ultiem zitcomfort – Een Ankerbank zit altijd goed!
Download brochure

Catalogus van Het Anker

Een inspirerend beeld van de collectie van Het Anker krijg je in onze uitgebreide brochure. Laat je inspireren door onverwachte combinaties en verrassen door de verschillende stijlen en materialen. Download de brochure.

Brochure meubelindustrie het anker
Meer weten over de het Anker?
Neem gerust contact met ons voor een afspraak.
Contact opnemen