Menu
  • L 60
  • Stof
  • Leer

Specialist in leer, keuze uit diverse materialen

Een mooi leren meubel is een uniek meubelstuk en een sieraad voor je interieur. Een lederen bank wordt met de jaren alleen maar mooier. En laat leer nou net onze specialiteit zijn! We werken met diverse soorten Italiaans leer in uiteenlopende kleuren en kwaliteiten. Liever geen leer? Maak een keuze uit onze uitgebreide stoffencollectie. Voor iedere stijl en voor elk meubel vinden we zo een passende bekleding. Bekijk onze collectie zitmeubelen hier.

Stoffen

Van linnen en polyester tot microvezel en katoen, al onze stoffen zijn van hoge kwaliteit. Want we selecteren de beste materialen uit verschillende landen, voor het beste resultaat. Bekijk hier de stoffen.

Bekijk de stoffen
Materialen van meubelproducent in Nederland het anker
Leer
Leer

Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld. Het Anker verwerkt runds- en buffelleer van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Leer is een edel product en overtuigt met een unieke touch en geur. Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Daarmee is ook uw Ankerbank een uniek meubelstuk!

Bekijk Leersoorten
Materialen van meubelproducent in Nederland het anker
L60
L60

L60-leer of microleder is een combinatie van een microvezel lederlook toplaag en een lederen backing (uit gemalen leerrestanten). Dit materiaal geeft de stevigheid van leer met de voordelen van microvezel. Het Anker heeft een breed assortiment microleders in diverse kleuren en met diverse prints. Bekijk de collectie:

Bekijk de L60
Materialen van meubelproducent in Nederland het anker
Leer